DESPRE NOI

Dr. Ulmeanu Cosmin  și echipa ar dori să vă ureze bun venit la Clinica Indigo Dental

O echipă de succes sub atenta îndrumare a medicului stomatolog Cosmin Ulmeanu vă aşteaptă mereu cu un zâmbet de bun venit la Clinica Indigo Dental.

Filosofia clinicii nostre este să oferim tuturor pacienților noştri cele mai înalte standarde de îngrijire și servicii dentare într-un mediu cald, prietenos, lipsit de emoții. Să fii pacientul nostru, înseamnă să vii relaxat la dentist!

Situată în centrul oraşului Ploieşti, Clinica Indigo Dental oferă soluții stomatologice complete, cu toate opțiunile de tratament într-un singur loc sub o singură viziune.
Cu o tehnologie de ultimă generație, minim invazivă, Clinica Indigo Dental este axată pe familie, cu un accent puternic pe îngrijirea preventivă și stomatologia generală pentru a vă ajuta să obțineți și să păstrați un zâmbet sănătos şi pe termen lung.

Fie că este vorba de îngrijire stomatologică de urgență, control stomatologic regulat sau de stomatologie estetică, echipa noastră de medici şi specialişti este dedicată în furnizarea celor mai bune soluții şi planuri de tratament în vederea îngrijirii dentare profesionale şi de durată.

Ascultăm, ne pasă și explicăm !

Cu Indigo Dental redobândeşti sănătatea orală și calitatea vieții, îți vei menține un status oral corespunzător pentru un timp îndelungat!
Fă-ți o programare și convinge-te că suntem alegerea perfectă pentru un zâmbet fermecător!